Veiligheid in huis

We willen natuurlijk allemaal oud worden in een vertrouwde omgeving. In veel gevallen is dit ook mogelijk, mits de veiligheid in huis goed is. Een losliggende tegel in de tuin, meubels die in de pad staan, sneeuw op het tuinpad of een lampje dat gevaarlijk scheef hangt: in sommige gevallen kunnen ouderen dit niet zelf herstellen of opruimen. Om de veiligheid in en rond het huis te verbeteren kun je daarom gebruikmaken van Actief Klussenservice. Niet alleen een veilige optie, maar ook een doeltreffende en voor een scherp tarief. De meeste ongemakken hebben we dan ook binnen een paar uur opgelost.

Vragen? Neem contact op!

Offerte

Veilig thuis wonen

Veilig thuis wonen zonder na te denken over onveilige situaties hoort bij een fijn wooncomfort. Waar we als dertigers, veertigers of vijftigers allerlei klusjes in huis zo hebben uitgevoerd, kan dat op latere leeftijd toch knap lastig zijn. Deze klusjes blijven dan liggen wat leidt tot onveilige situaties. Maar er is meer: ook kan de veiligheid in huis op voorhand al verbeterd worden. Door een aantal kleine, maar behulpzame en slimme ingrepen verbeteren we zo de veiligheid in je woning.

Hoe pakken we het aan?

Allereerst komen we altijd even langs om de situatie te bekijken voor we aan de slag gaan. Wat zijn punten waar we op moeten letten? Wat kan er verbeterd worden? Onze vakmannen weten welke valrisico’s er in huis zijn en hoe ondersteuningsmogelijkheden moeten worden aangebracht:

  • Veiligheid in huis: risico’s in huis zijn bijvoorbeeld uitstekende meubels, kabels die in de weg liggen of meubels die beschadigd zijn. Qua ondersteuningsmogelijkheden monteren we bijvoorbeeld ook handige beugels in de douche of bij het bad.
  • Veiligheid buitenshuis: ook in de voor- of achtertuin schuilen obstakels. Denk bijvoorbeeld aan losliggende tegels of brokstukken die op het voetpad liggen. Wij zorgen dat de paden in de tuin weer begaanbaar worden. Ook snoeien we overhangende takken die voor gevaarlijke situaties zorgen en ruimen we oud blad en tuinafval op.

Altijd een passende oplossing

Eigenlijk weten we voor iedere, mogelijk onveilige, situatie een oplossing te bieden. Wanneer we een overzicht hebben van gevaarlijke situaties in de woning, maken we een lijst. Wanneer je daar akkoord mee gaat, kunnen wij voor je aan de slag. Hoe groot de klus ook is: we communiceren altijd duidelijk wat we wel of niet voor je uitvoeren. En o ja, hadden we al verteld dat onze klusjesmannen ook in zijn voor een gezellige babbel? Zo worden niet alleen de klusjes goed aangepakt, maar hebben de bewoners ook weer wat sociaal contact en gezelligheid.

Vragen? Neem contact op!

Offerte

Schakel vandaag nog onze hulp in

Heb je een vader en moeder, opa of oma die inderdaad in een huis woont waarvan de veiligheid verbeterd kan worden? Of ben je zelf wat ouder en ben je benieuwd wat onze klusjesmannen voor je kunnen betekenen? Aarzel dan zeker niet om contact met ons op te nemen. Dit kan via het online contactformulier op onze website, maar ook door even te bellen met 088 – 750 8 200. Samen kijken we naar de soort klussen en situaties en hoe wij jou, je ouders of grootouders daar het beste mee helpen. Dat is het gemak van Actief Klussenservice!