Klussen voor ouderen

Een lampje dat scheef hangt, een nieuwe tv die nog geïnstalleerd moet worden of het aanleggen van automatische verlichting: deze klussen kunnen voor ouderen vrij lastig zijn. Daarom bestaat Actief Klussenservice. Onze klusjesmannen hebben ervaring met allerhande hand- en spandiensten in en rondom het huis. Inmiddels hebben we al veel klussen voor ouderen mogen uitvoeren. Ben je benieuwd naar de opties en ben je benieuwd hoe onze mensen de zelfredzaamheid van ouderen verbeteren? Lees op deze pagina meer over onze service!

Vragen? Neem contact op!

Offerte

Klusbedrijf voor ouderen

Als klusbedrijf zijn we speciaal voor ouderen actief. We hadden het natuurlijk al even over die zelfredzaamheid. Want als klusbedrijf voor ouderen kunnen wij die wel degelijk verbeteren. Wanneer je ouder bent betekent dat niet per se dat je, omdat je een bepaalde klus niet meer zelf uit kunt voeren, niet meer zelfstandig kunt wonen. Integendeel. Dankzij Actief Klussenservice worden er obstakels verwijderd die ouderen juist belemmeren om van hun oude dag te genieten. Geen stress meer om dat opknapwerkje of oude tapijt dat nog naar de stort moet: als klusbedrijf voor ouderen denken we mee en staan we open om ouderen op een fijn mogelijke manier te laten leven.

Wat zijn onze klussen?

Een groot deel van onze klussen bestaat uit, ogenschijnlijk, simpele klusjes in en rondom het huis. Het zijn klusjes die net te groot zijn om zelf uit te voeren maar ook weer net te klein om een monteur of montagebedrijf voor in te schakelen. Actief Klussenservice biedt daarom uitkomst. Zo kun je ons inzetten voor de volgende klussen:

  • Helpen met inrichten: van het ophangen van een schilderij tot het indraaien van een peertje, het monteren van meubels en installeren van apparatuur;
  • Buiten: denk aan het zemen van ramen, (klein) schilderwerk of paden blad- en sneeuwvrij maken;
  • Veiligheid verbeteren: het bevestigen van speciale steunbeugels in bad of douches, betere deurklinken of gevaarlijke situaties in huis oplossen;
  • Opruimwerk: sloophout, puin of plantenresten die blijven liggen? Wij brengen het voor je naar de stort;
  • Smart & Safe: het installeren van, bijvoorbeeld, slimme sloten en verlichting die zowel het wooncomfort als de veiligheid in huis een stuk verbeteren!

Meer weten? Neem contact op!

Actief Klussenservice wil op een laagdrempelige manier klaar kunnen staan voor mensen die onze hulp nodig hebben. Heb je een kleine klus voor ons? Met een simpel telefoontje kun je onze service inschakelen en we proberen op de dag zelf nog voor je klaar te staan. Heb je een grotere klus voor ons in petto? Laat dit dan even weten, zodat we een kijkje kunnen nemen. Samen met de bewoners kijken we dan naar de mogelijkheden en hoe we het een en ander aan moeten pakken. Contact opnemen gaat eenvoudig via het contactformulier op de website of door te bellen naar 088 – 750 8 200.

Vragen? Neem contact op!

Offerte