Klusjesman Den Bosch

Kleine, ogenschijnlijke makkelijke klusjes kunnen voor ouderen toch lastig zijn. Om die klusjes toch uit te voeren zijn de klusjesmannen in Den Bosch en omgeving in het leven geroepen door Actief Klussenservice. Onze klusjesmannen in Den Bosch en daarbuiten ruimen zonder morren snoeiafval op, draaien een lampje in of hangen een schilderij op. Kortom: alle klusjes die je ouders, opa en oma of oom en tante niet meer kunnen uitvoeren, klaren onze klusjesmannen in Den Bosch wél. Lees op deze pagina meer over hun diensten en laat je informeren!

Vragen? Neem contact op!

Offerte

Klusjesman Den Bosch inschakelen

Maar wanneer schakel je onze klusjesmannen in Den Bosch of omgeving nu eigenlijk in? In eerst instantie is Actief Klussenservice er voor de senioren die huishoudelijke klusjes zelf niet meer uit kunnen voeren of die blijven liggen door ziekte of een verplicht stapje terug. Dat betekent dus met name klusjes in en rondom het huis. Je kunt echt geen beroep doen op onze klusjesmannen in Den Bosch om waterleidingen en elektriciteit aan te leggen. Ook voor het schilderen van een heel huis kun je beter een professionele schilder inschakelen. Wat onze klusjesman in Den Bosch echter wel graag voor je doet:

  • Klussen buitenshuis: denk aan (klein) schilderwerk, snoeien van een haag of heg of het opruimen van tuinafval;
  • Inrichting: onze klusjesmannen helpen graag met het verzetten of in elkaar zetten van meubels, een schilderijtje ophangen of het installeren van lampen;
  • Veilige woning: ook streven we graag een veilige woning voor de bewoner na. Zo herstellen we een kapotte boekenplank, repareren we een drempel of zorgen dat deurklinken het weer doen;
  • Smart & Safe: met onze Smart & Safe aanpak verbeteren we zowel de veiligheid als het wooncomfort in huis. Denk bijvoorbeeld aan verlichting die automatisch aanspringt of het installeren van slimme sloten.

Langer in je eigen huis dankzij Actief Klussenservice

Naast dat onze klusjesmannen hinderlijk obstakels voor bewoners uit de weg ruimen, is onze service ook nog eens ergens anders goed voor: oudere mensen kunnen langer in huis blijven wonen. Met een ‘slim’ en veilig huis moet het immers mogelijk zijn om de zelfstandigheid van ouderen te vergroten. Wij nemen graag de klusjes uit handen van ouderen zodat zij, met een beetje hulp, geheel zelfstandig kunnen blijven wonen.

We staan graag voor je klaar

De werkmannen van Actief Klussenservice staan graag voor jou klaar. Onze werkmannen zijn zelf vaak gepensioneerd maar willen zich nog nuttig maken voor de maatschappij. Met een technische achtergrond en handen-uit-de-mouwen-mentaliteit staan ze klaar om ieder klusje aan te pakken. Bovendien zijn we altijd in voor een praatje of een goed gesprek, zodat je ook een stukje sociaal contact beleeft.

Contact

Heb je nog vragen over onze service, werkgebieden of de taken die onze klusjesmannen zoal uitvoeren? Neem in dat geval altijd even contact met ons op. Ook als je twijfelt of een klus misschien te groot is voor Actief Klussenservice. We komen in zo’n geval altijd graag even langs om een kijkje te nemen. Vul het online contactformulier in of bel met 088 – 750 8 200.