Klusjesman Breda

Kleine, maar toch belangrijke klusjes die maar blijven liggen, rommel die niet opgeruimd wordt: tijd voor een klusjesman in Breda of omgeving. Met name ouderen kunnen niet altijd gemakkelijk bepaalde klusjes meer uitvoeren. Daarom is Actief Klussenservice in het leven geroepen. Samen met onze klusjesmannen zorgen we dat kleine hindernissen uit de weg worden geruimd, zodat ouderen weer comfortabel kunnen wonen. Heb je mogelijk een klus voor onze klusjesman in Breda of omgeving? Lees hieronder meer over de opties die wij aanbieden en schakel onze service tijdig in!

Vragen? Neem contact op!

Offerte

Klusjesman in Breda of omgeving inschakelen

Onze klusjesman in Breda of omgeving schakel je in voor de meest uiteenlopende klussen. Doorgaans zijn dit wel kleinere klussen die in of om het huis moeten gebeuren. Van schilderwerk tot opknapwerk of het installeren van techniek: onze klusjesmannen Breda gaan eigenlijk geen enkele uitdaging uit de weg. Wat ze echter niet doen is het aanleggen van leidingen, bedrading of het schilderen van een huis. Daarvoor is het altijd beter om een schilder of loodgieter in te schakelen. Om je een beeld te geven van klusjes die onze klusjesman in Breda of omgeving graag voor je doet:

  • Inrichting: een kastje dat verplaatst moet worden, schilderij dat je nog moet ophangen of het installeren van lampen: onze klusjesmannen voeren dit graag voor je uit!
  • Buitenshuis: denk aan het opruimen van afval of klein schilder- en opknapwerk;
  • Opruimwerk: ook afval zoals plantentenresten brengen we voor je naar de vuilstort;
  • Veiligheid: ook (potentiële) gevaarlijke situaties verhelpen we graag. Denk aan een losse boekenplank, kapotte tegels of een deurklink die niet goed meer functioneert;
  • Smart & Safe: met onze Smart & Safe aanpak verbeteren we zowel de veiligheid als het wooncomfort in huis. Denk aan automatische verlichting of sloten die ’s avonds vanzelf vergrendelen.

Langer thuis wonen dankzij Actief Klussenservice

Naast onze klussenservice is ook onze instelling als bedrijf belangrijk. Actief Klussenservice streeft namelijk na dat ouderen zelfstandig kunnen blijven wonen met voldoende wooncomfort en een hoge zelfredzaamheid. Mensen willen natuurlijk op een zo ver mogelijk gevorderde leeftijd in hun eigen huis blijven wonen. Dankzij Actief Klussenservice nemen we enkele klussen uit handen zodat ouderen, zij het met een beetje hulp, helemaal zelfstandig blijven wonen.

We staan voor je klaar

Onze ervaren klusjesmannen zijn de basis van Actief Klussenservice. Deze werkmannen zijn vaak zelf vakmensen of vakmensen geweest, die zich nog graag willen inzetten voor een betere maatschappij. Ze zijn trouwens niet alleen handig, maar houden ook zeker van wat gezelligheid. Dat is niet onbelangrijk, want niet zelden komt het voor dat onze klusjesmannen een gezellig babbeltje maken met de persoon die ze helpen. Het zorgt voor een stukje wederzijds sociaal contact.

Contact

Heb jij een klusje voor onze klusjesmannen of heb je nog vragen over onze diensten? Neem dan altijd even contact op met ons. Voor kleine(re) klussen kunnen we vandaag nog langskomen, heb je een grotere klus op het oog? Dan komen we graag even langs om een kijkje te nemen. Vul het online contactformulier in of bel met 088 – 750 8 200.