Klusjesman Eindhoven

Heb jij klusjes in en rondom je huis in Eindhoven en kun je daarom een klusjesman in Eindhoven best goed gebruiken? Dan is Actief Klussenservice een dynamisch bedrijf dat meteen voor je klaarstaat. Onze ervaren klusjesmannen in Eindhoven en omgeving weten precies hoe ze die kleine, irritante klusjes die blijven liggen goed aan moeten pakken. Met name voor ouderen die nog zelfstandig wonen kan dit toch een probleem opleveren. Op deze pagina vertellen we je er graag meer over.

Vragen? Neem contact op!

Offerte

Klusjesman Eindhoven inschakelen

Een klusjesman in Eindhoven inschakelen kan al voor de meest uiteenlopende werkzaamheden. De klusjes waarvoor onze diensten worden ingeschakeld zijn erg divers. En beslaan een groot deel van alledaagse klussen, maar ook specifiekere klussen zoals het monteren of installeren van elektronica. Ook streven we naar het verbeteren van het wooncomfort en zelfredzaamheid van ouderen die we helpen. Hieronder zetten we klusjes op een rij waarvoor onze klusjesmannen in Eindhoven of omgeving zoal worden ingezet:

  • Inrichting: het plaatsen en in elkaar zetten van meubels, installeren van apparatuur of het indraaien van lampen;
  • Buitenshuis: denk aan klusjes in de tuin, maar ook het ruimen van blad of sneeuw;
  • Veiligheid verbeteren: onveilige situaties in huis zoals losse boekenplanken of kapotte klinken worden door ons aangepakt;
  • Opruimwerk: afval, puin of plantenresten die blijven liggen ruimen wij op en brengen we naar de stort;
  • Smart & Safe: installatie van bijvoorbeeld slimme, automatische sloten of verlichting en het inbraakveilig maken van een woning.

Langer thuis door Actief Klussenservice

Een van de belangrijkste, maatschappelijke onderdelen van ons werk is het vergoten van de zelfredzaamheid van ouderen. Omdat een ouder iemand bijvoorbeeld bepaalde klussen niet meer uit kan voeren, betekent dat niet per se dat hij of zij niet meer alleen thuis kan wonen. Zelfredzaamheid van ouderen wordt tegenwoordig gepromoot, ook om de volle zorghuizen en zorginstellingen te ontlasten. Bovendien is het een droom voor veel mensen om oud te worden in hun eigen, vertrouwde woning en omgeving. Door de, ogenschijnlijke simpele klusjes, voor deze mensen uit te voeren, kunnen ze daadwerkelijk ook langer thuis blijven wonen.

Wij helpen je graag!

Wij kunnen niet zonder onze ervaren klusjesmannen. Doorgaans zijn dit wat oudere (zelfs gepensioneerde) vakmensen die zich graag nuttig inzetten voor de maatschappij. Naast hun handigheid, houden ze ook van een praatje op zijn tijd. Wanneer de klusjesman dus langskomt betekent dat ook dat ouderen een stukje sociaal contact hebben. En niet zelden worden onze werkmannen uitgenodigd op de koffie. Geen verplichting, uiteraard, maar het zorgt wel voor een gezellige sfeer. De ouderen zijn ermee geholpen en onze medewerkers doen er een nuttige, praktische daad voor terug.

Contact

Heb jij een klusje dat onze klusjesmannen kunnen uitvoeren en ben je benieuwd naar onze werkwijze? Neem dan even contact op via de website. Voor kleine klussen komen we direct langs, maar wanneer een klus groter is, nemen we graag even een kijkje. Vul het online contactformulier in of bel met 088 – 750 8 200.