Onze partners

Actief Klussenservice werkt samen met verschillende partners. Dit zijn producten en toepassingen die het mogelijk maken om langer thuis te blijven wonen. Daarmee vallen zij onder de Smart & Safe Home-oplossingen die wij aanbieden voor onze klanten. Met deze praktische hulpmiddelen, die gemakkelijk zijn om te bedienen, maken we het leven in en rondom het huis een stuk toegankelijker én veiliger. Deze toepassingen worden ook wel ‘domotica’ genoemd, naar de combinatie van domus (huis) en robotica.

Op deze pagina vind je een overzicht met verschillende producten die wij in een woning kunnen monteren. Wil je meer informatie of advies over een bepaald product? Neem dan contact met ons op.

Fibaro

FIBARO is een internationaal merk dat oplossingen ontwikkeld voor draadloze gebouw- en huisautomatisering. Het FIBARO systeem wordt al in zes continenten gebruikt en is uitgegroeid tot één van de meest geavanceerde draadloze smart home systemen ter wereld.

Een smart home is een plaats waar verschillende apparaten zelfstandig met elkaar communiceren. Een systeem waarin apparaten van verschillende fabrikanten naadloos met elkaar samenwerken. Dit stelt u in staat om verschillende oplossingen vanuit één systeem te beheren. Bijvoorbeeld: verlichting, verlichting, rolgordijnen, HVAC, alarm-, bewaking- of bewateringssystemen. Bovendien kunt u het huis overal ter wereld beheren.

Focus Cura

FocusCura is een aanbieder van verschillende alarm- en beveiligsystemen voor personen en woningen. Een aantal opties waar je via FocusCura voor kunt kiezen:

  • cAlarm Home: een praktisch persoonlijk beveiligingssysteem dat gedragen wordt (bijvoorbeeld om de hals of pols). Wanneer er iets gebeurt kun je op de cAlarm-knop drukken en sla je alarm. Zo kan er in geval van nood direct hulp naar de woning komen.
  • cKey Pin: met dit praktische sleutelkluisje kunnen familieleden, verpleegkundigen of thuiszorgers gemakkelijk binnen komen (indien zij de code hebben). Het kastje is zo ontworpen dat niemand zonder code binnenkan.

Ook biedt FocusCura de cMed Plus aan, ontwikkeld voor het innemen van medicijnen. Dit apparaat geeft op vaste tijden aan wanneer het tijd is om een bepaald medicijn in te nemen en zorgt, met behulp van een dispenser, dat ook het juiste aantal gedoseerd wordt.

Dana Lock

DanaLock is een beveiligingssysteem dat je zowel binnen- als buitenshuis kunt aanbrengen. DanaLock is een ‘slim’ slotensysteem, wat betekent dat je niet alleen een nieuwe cilinder monteert in je deur, maar deze ook op afstand (vanaf je smartphone) automatisch kunt openen en vergrendelen. De sloten zijn er voor verschillende deuren, waaronder de standaard huis- of tuindeur, maar ook garagedeuren en poorten. Een eenvoudig en zeer gebruiksvriendelijk systeem dat niet alleen je woning beveiligt, maar ook jou persoonlijk een veilig gevoel geeft als je op pad bent.

Philips Hue

Het Philips Hue-systeem is hét voorbeeld van slimme verlichting. Met de keuze uit een groot aantal toepassingen (van plafond tot sfeerverlichting), geef je heel je woning op afstand bestuurbare verlichting. Ook heb je de keuze uit verschillende sfeeropties, zoals gedimde verlichting of zelfs vrolijke kleuren.

Dit systeem is niet alleen handig in de moderne woning, maar ook voor senioren kan Philips Hue uitkomst bieden. Zo hoeven zij ’s nachts bijvoorbeeld hun bed niet meer uit om de verlichting aan- of uit te schakelen. En kan het automatische verlichtingssysteem met ledlampen ook onder het bed geplaatst worden. Handig wanneer je in of uit het bed wil stappen. Ben je onderweg naar huis en moet de verlichting binnen aangezet worden? Met een enkele klik heb je dat geregeld. Ook is het mogelijk om de tuin- en buitenverlichting aan het systeem te koppelen.

Het Philips Hue-systeem bestuur je gemakkelijk via je smartphone of tablet door middel van de speciale app. Je kunt het verlichtingssysteem ook op een bewegingssensor aansluiten.