Smart home verlichting

Wellicht heb je er ooit van gehoord: een Smart Home (letterlijk ‘een slim (t)huis’). De Engelse term Smart Home slaat zowel op verlichting als sloten, beveiligingscamera’s liften, geluidsinstallaties of bijvoorbeeld rolluiken. Dankzij Smart Home wordt verlichting bijvoorbeeld automatisch geregeld. Is het donker buiten, dan springen de lichten in de tuin en binnen aan. Vaak door een simpele druk op de knop van een app op de telefoon of via een afstandsbediening kun je ook de helderheid en andere eigenschappen aanpassen. Voor ouderen maakt Smart Home verlichting thuis wonen weer een stukje makkelijker. Op deze pagina vind je meer over de opties qua Smart Home verlichting die wij bieden.

Vragen? Neem contact op!

Offerte

Smart home verlichting in huis

Smart Home verlichting is eigenlijk vooral praktisch. Je hoeft niet langer het hele huis door om alle lichtknopjes, schakelaars of stekkers aan te zetten of in te pluggen. Nee, met Smart Home verlichting in of buitenshuis kun je met een druk op de knop zelf je licht aan- en uitzetten. Ook zijn er zelfs opties om je licht te dimmen of juist feller te zetten. Met name voor ouderen die slecht ter been zijn een fijne oplossing: zo kun je gewoon vanuit je stoel, bank of bed het licht uit- of aanzetten en hoef je niet het hele huis door.

Waarom Smart Home verlichting?

Smart Home verlichting is, zoals we al eerder schreven, onderdeel van een hele rij oplossingen om het woongemak te verbeteren. Waren het eerst vooral technische snufjes voor elektrofanaten en technische kenners, inmiddels hebben deze handige toepassingen hun weg naar het gewone huishouden gevonden. Voor ouderen kan al deze technologie best verwarrend zijn. Logisch, aangezien het om kleine, toch ingrijpende veranderingen gaat. Gelukkig is Actief Klussenservice er om op een duidelijke, heldere manier de verlichting te installeren en uit te leggen hoe alles precies werkt. Wij nemen daar graag de tijd voor en geven je de ruimte voor al je vragen.

Wat doet Actief Klussenservice?

Je kunt onze diensten inschakelen voor het aanleggen en monteren van Smart Home verlichting of andere opties. Onder onze klusjesmannen zitten ook een aantal medewerkers voor wie het aanleggen van deze verlichting een fluitje van een cent is. Daarnaast nemen ze met jou de gebruiksinstructies door, zodat je precies weet hoe je je verlichting af moet stellen. Merk je dat er na verloop van tijd iets mis is of stukgaat? Ook dan kun je altijd een beroep op onze klusjesmannen doen. Zij helpen je graag en staan bovendien open voor een sociaal praatje of goed gesprek.

Vragen? Neem contact op!

Offerte

Meer weten? Neem contact op!

Lijkt het jou wel iets om de woning van je ouders of grootouders comfortabeler én veiliger te maken door hulp van onze Smart Home oplossingen? Dan ben je bij Actief Klussenservice aan het juiste adres. Met een simpel telefoontje naar 088 – 750 8 200 of door het contactformulier in te vullen, kom je met ons in contact. We komen graag een kijkje nemen om te zien wat er zoal aangepast moet worden. Het aanleggen van Smart Home verlichting of andere apparatuur is meestal een kwestie van een paar uur.