Klusbedrijf Den Bosch

Klusjes die blijven liggen, hoe groot of klein ook, kunnen een hinder in en rondom het huis geven. Daarom kun je Actief Klussenservice als klusbedrijf in Den Bosch of omgeving prima inschakelen. We knappen deze kleine, maar onvermijdbare klusjes graag voor je op. De focus van ons klusbedrijf voor Den Bosch en omgeving ligt daarbij vooral bij ouderen. Bij deze groep wordt het lastiger om zelf te klussen. Actief Klussenservice biedt daarom als klusbedrijf Den Bosch hulp. Lees hier meer over de mogelijkheden en vraag vandaag nog onze hulp aan!

Vragen? Neem contact op!

Offerte

Klusbedrijf in Den Bosch en omgeving

Als klusbedrijf in Den Bosch en omgeving kennen we de stad en omgeving op ons duimpje. Met onze nuchtere instelling vinden we het belangrijk dat we als klusbedrijf in Den Bosch en de rest van Noord-Brabant een toegankelijke uitstraling hebben. Immers komen onze klusjesmannen bij de mensen thuis. Een gezellige babbel of praatje gaan ze dan ook niet uit de weg. Met name van ouderen horen we dat dit een positieve bijkomstigheid is, die zorgt voor een hoop gezelligheid én oplossing van het werk dat maar in of rondom hun huis blijft liggen. Die toegankelijke, sociale rol vinden we dan zelf ook heel belangrijk als klusbedrijf in Den Bosch of omgeving!

Waarvoor kun je ons inzetten?

We hebben al enkele werkzaamheden benoemd, maar er zijn meer karweitjes of aanpassingen die we doorgaans uitvoeren. Dit zijn:

  • Opruimwerk: je kunt Actief Klussenservice ook om puin, tuinafval of ander afval af te voeren naar een stortplaats.
  • Reparaties en vervanging: is er een kastdeurtje kapot? Of moet er een lamp vervangen worden? Ook dan staan we graag voor je klaar!
  • Smart Home oplossingen: hiermee wordt het wooncomfort voor ouderen verbeterd. Denk bijvoorbeeld aan automatische verlichting, sloten of op afstand bestuurbare rolluiken. Met name voor mensen die slecht ter been zijn een fijne, comfort verhogende toevoeging in hun alledaagse leven.
  • (Her)inrichting: ook (zware) meubels kunnen een hinderlijk punt vormen. Wij delen een kamer weer goed en overzichtelijk in, zodat er loopruimte beschikbaar komt. Daarnaast monteren we meubels of installeren elektronica als dat zelf niet meer gaat.

Langer thuis blijven wonen

Het uitvoeren van verschillende klusjes draagt niet alleen bij het wooncomfort van een ouder iemand, het zorgt ook voor een betere zelfredzaamheid op de langere termijn. Een verbeterde woning waarbij obstakels worden verminderd, zorgt ervoor dat ouderen met alle gemak in hun eigen woning kunnen blijven wonen. Een droom voor veel ouderen en hun familie of vrienden. Daarnaast ontneemt het druk op (thuis)zorg of zorginstellingen in het algemeen. Actief Klussenservice is bekend met allerlei verschillende woningtypes: van vrijstaande villa’s en rijtjeswoningen tot zorgappartementen.

Meer weten? Plan een afspraak in!

Ben je benieuwd naar de mogelijkheden en klusjes waarvoor je onze klusjesmannen inschakelt? Neem dan altijd even contact met ons op via het online contactformulier of bel met 088 – 750 8 200. Graag horen wij hoe we jou kunnen helpen bij het uitvoeren van verschillende klusjes in of rondom het bedrijf.