Klusjesman Tilburg

Wanneer je ouder wordt, wil je natuurlijk het liefst zo lang mogelijk in je eigen huis blijven wonen. Onze klusjesmannen in Tilburg en omgeving helpen je daarbij. Vaak wordt er, ten onrechte, gedacht dat oudere mensen niet op zichzelf meer kunnen wonen als bepaalde klusjes in en rondom het huis blijven liggen. Onze klusjesman in Tilburg biedt dan hulp. Deze kleine, maar toch belangrijke klusjes voeren zij voor je uit voor een schappelijk tarief en altijd met een brede glimlach. Ben je benieuwd naar welke klussen onze klusjesmannen in Tilburg en omstreken uitvoeren? Op deze pagina vertellen we je er graag meer over.

Vragen? Neem contact op!

Offerte

Klusjesman Tilburg inschakelen

Klusjes die maar blijven liggen. Het zorgt niet alleen voor irritatie, maar kan ook gevaarlijke situaties opleveren. Onze klusjesmannen in Tilburg zijn vakmannen die precies weten hoe ze jou of de bewoner het beste mogen helpen. Vaak hebben ze zelf de nodige ervaring als timmerman, schilder of bouwvakker, maar zijn ze met pensioen of hebben tijd over. Ze staan graag klaar om je te helpen!

Wat voor klussen voeren we uit?

Je kunt onze service dan ook in een groot aantal situaties inzetten. Wel moeten we daarbij vermelden dat wij het grotere opknapwerk zoals verbouw- of schilderwerkzaamheden niet uitvoeren. Denk echt aan de kleinere, huishoudelijke klussen. Zoals:

  • (Her)inrichten: heb je nieuwe meubels maar krijg je ze niet goed op hun plek? Onze mensen pakken de meubels voor je uit en zetten ze op de juiste plek. Ook het ophangen van een schilderijtje of het installeren van elektronica vinden wij geen probleem.
  • Opruimen: heb je nog tuinafval of bouwpuin in de tuin liggen? Dan halen wij dit voor je op en brengen het naar de stort.
  • Opknapwerk: een radiator die afgebladderd is of een kozijn dat een nieuw likje verf kan gebruiken zijn voor onze klusjesmannen geen probleem!
  • Veiligheid: zowel in en om het huis. Denk bijvoorbeeld aan het sneeuwvrij vrijmaken van looppaden, maar ook het installeren van steunbeugels in bad of douche.

Veilig en vertrouwd dankzij Actief Klussenservice

We willen allemaal zo lang mogelijk in een vertrouwde en veilige omgeving oud worden. Dankzij de Smart & Safe-oplossing die we bieden zet je een stap in de goede richting. Door bijvoorbeeld het installeren van automatische sloten of verlichting maak je je huis veiliger, maar ook beter bewoonbaar. Niet alleen vormt Actief Klussenservice zo een oplossing voor een direct probleem in huis, we ontlasten ook verpleegkundigen en thuiszorg. De zelfredzaamheid van ouderen wordt door deze simpele aanpassingen vaak een stuk verbeterd.

Gebruikmaken van onze diensten

Op dit moment zijn wij met name actief in Noord-Brabant. Van Breda tot Den Bosch en Eindhoven: we hebben op al vele plekken het woongemak van ouderen mogen verbeteren. Heb je na het lezen van deze tekst ook zoiets van: ja, mijn ouders, grootouders of ikzelf heb een klusje dat maar blijft liggen? Dan is het tijd om gebruik te maken van onze diensten! Neem contact op via het contactformulier op onze website of bel met 088 – 750 8 200. Samen met jou en of de bewoners kijken we naar de klusjes die uitgevoerd worden. Vaak kunnen we al op korte termijn aan de slag.