Klusjesman Waalwijk

Kleine, maar toch belangrijke klusjes blijven vaak liggen als je wat ouder of slecht ter been bent. Daarom kun je de diensten van onze klusjesman in Waalwijk of omgeving inschakelen. Het zijn vaak deze kleine gebreken die bewoners niet zelf kunnen herstellen of repareren, maar die onze klusjesmannen voor Waalwijk en omtrek graag voor je uitvoeren. Een lampje dat scheef hangt, meubels die verplaatst moeten worden: we hebben met name al vele ouderen mogen helpen bij het uitvoeren van hun klusjes. Zelf ook een klusjesman voor Waalwijk inschakelen? Lees dan verder.

Vragen? Neem contact op!

Offerte

Klusjesman in Waalwijk inschakelen

Maar wanneer schakel je onze klusjesmannen voor Waalwijk en omgeving eigenlijk? In eerste instantie zijn onze klusjesmannen voor Waalwijk vooral actief voor oudere mensen die nog op zichzelf wonen. Hierdoor dragen de klusjesmannen niet alleen bij aan een directe oplossing van allerhande problemen, ook de zelfredzaamheid van de ouderen wordt verbeterd. Iedereen wil in een vertrouwde omgeving oud worden natuurlijk. Dankzij de klusjes die onze klusjesmannen in Waalwijk uitvoeren, kan dat ideaal werkelijkheid worden.

Een overzicht van onze diensten

De klusjesmannen van Actief Klussenservice zijn handige vakmensen of zijn zelf gepensioneerd, maar nog altijd gepassioneerd om de handen uit de mouwen te steken en anderen te helpen. Hieronder hebben we een groot aantal van onze klusjes voor jou op een rijtje gezet:

  • Inrichten: wij helpen je bij het (her)inrichten van je woning na een verhuizing of wanneer er een nieuwe inrichting komt. Denk aan het herplaatsen van meubels of uitpakken van verpakkingen.
  • Klusjes buiten: een raam zemen, maar ook het gevallen blad opruimen of kozijnen overschilderen.
  • Verbeterde veiligheid: wanneer we klussen niet zelf meer uit kunnen voeren, kan ook de veiligheid van een woning minder worden. Een slot dat niet meer werkt of een deur die niet goed meer sluit: wij helpen je om de veiligheid in en rondom het huis te verbeteren.
  • Opruimen: puin, tuinafval of sloophout ruimen wij voor je op!
  • Smart & Safe: belangrijk en actueel. Bij deze dienst monteren we slimme, automatische verlichting of extra sterke sloten. Zo is je huis op een slimme manier beveiligd en beschermd.

Veilig en vertrouwd langer thuis wonen

De Smart & Safe optie die we hierboven benoemden, zorgt ervoor dat mensen langer zelfstandig thuis blijven wonen en in een vertrouwde omgeving ouder worden. Dit vormt niet alleen een antwoord op de toenemende wachtlijsten in de zorg, maar is ook voor de bewoner fijner. Soms wordt, ten onrechte, gedacht dat iemand niet meer zelf thuis kan wonen als hij of zij ouder wordt en klusjes blijven liggen. Door eerdergenoemde klusjes uit te voeren wordt het woongemak van deze ouderen juist verbeterd. Zie ons als extra hulp waarbij we ook nog een stukje gezelligheid bieden!

Meer weten? Neem contact op!

Ben je benieuwd naar de mogelijkheden die Actief Klussenservice biedt? Aarzel dan niet langer en neem contact met ons op. Dat kan door middel van het online contactformulier op onze website in te vullen of door te bellen naar 088 – 750 8 200. Samen met de bewoners maken we een afspraak om alvast een inschatting te maken van de beschikbare klussen en hoe wij je mogen helpen.