Klusbedrijf Breda

Wil je een klusbedrijf in Breda of omgeving inschakelen? Dan ben je bij Actief Klussenservice aan het juiste adres. Onze klusjesmannen voeren graag de klusjes uit die door ziekte, ouderdom of andere situatie niet meer uitgevoerd kunnen worden. Als klusbedrijf in Breda kun je ons zowel in de stad als daarbuiten inschakelen voor allerhande klussen, zowel binnen- als buitenshuis. Ben je benieuwd naar de mogelijkheden en wil je ook gebruikmaken van onze diensten als klusbedrijf in Breda en omgeving? Lees dan verder!

Vragen? Neem contact op!

Offerte

Klusbedrijf uit omgeving Breda

Als klusbedrijf uit de omgeving van Breda zijn we in de gehele regio actief. Dat betekent dus dat je altijd een beroep op ons kunt doen en we ook snel ter plekke zijn, voor ons een stukje service en voor jou een stukje gemak. Onze diensten richten zich voornamelijk op ouderen en seniorenwoningen. Wanneer er bijvoorbeeld kleine klusjes in huis blijven liggen die, zeker op latere leeftijd, steeds lastiger worden om uit te voeren, is het tijd om ons klusbedrijf in Breda en omstreken in te zetten. Onze ervaren klusjesmannen steken graag de handen uit de mouwen om je woning een stukje veiliger, schoner en opgeruimder te maken.

Welke klusjes voeren wij uit?

Ons klusbedrijf Breda kun je inzetten voor een breed scala klusjes. Let op: het gaat hier wel om kleine klussen. Het schilderen van alle kozijnen van je huis, loodgieters- of verbouwwerkzaamheden voeren wij niet uit. Welke klussen wij wél graag voor jou uitvoeren:

  • Opruimen: puin, tuinafval of een rommelig schuurtje: wij ruimen het op en maken je tuin, schuur of woning weer overzichtelijk en comfortabel.
  • Inrichting: wij helpen je bij het herinrichten van je woning, uitpakken en monteren van nieuwe meubels en elektronica.
  • Opknapwerk: mag de vensterbank een nieuw kleurtje krijgen of moet het behang hersteld worden? Dit kleine opknapwerk voeren we zonder problemen voor je uit!
  • Safe & Smart: ouder worden in een veilige omgeving dankzij onze Safe & Smart-oplossingen. Denk aan het monteren van steunbeugels in douche of bad of (te) hoge drempels aanpassen. Ook automatische sloten en verlichting leggen wij aan.

Veilig en vertrouwd thuis wonen

De bovengenoemde werkzaamheden lijken wellicht te verwaarlozen, maar maken wel deel uit van alledaagse klusjes. Wanneer je deze op oudere leeftijd niet zo goed meer kunt uitvoeren, kan dat nadelig voor het woongemak- en comfort zijn. Actief Klussenservice helpt ouderen met het veiliger maken van hun woning. Hierdoor wordt het langer thuis wonen een stuk gemakkelijker. En dat is weer een grote wens voor veel ouderen en hun familie. Ook zorgen onze klusjesmannen voor een gezellig praatje en wat extra sociaal contact voor ouderen. Een bijkomend en gezellig voordeel!

Wil je meer informatie? Neem contact op!

Kunnen je ouders, grootouders of jijzelf onze hulp goed gebruiken? Aarzel dan niet om onze diensten in te schakelen. Vaak hebben onze klusjesmannen slechts een paar uur nodig om een klus uit te voeren. Vul ons contactformulier in of bel vandaag nog met 088 – 750 8 200. We kijken graag samen met jou naar de mogelijkheden en hoe we jouw klussen op een snelle, doeltreffende manier uitvoeren.