Klusbedrijf Waalwijk

Klusjes die maar blijven liggen. Voor ouderen is het vaak een belemmering in het dagelijks leven. Daarom kun je ons als klusbedrijf voor Waalwijk en omstreken inschakelen. Wij pakken de klusjes graag voor je op die anders blijven liggen en het woongemak niet ten goede komen. Ons klusbedrijf is actief in Waalwijk, maar ook andere plaatsen in de buurt. Benieuwd wat wij voor je kunnen betekenen of wil je sowieso een klusbedrijf in Waalwijk inzetten? Lees dan zeker even verder en maak kennis met de mogelijkheden die we bieden.

Vragen? Neem contact op!

Offerte

Klusbedrijf in Waalwijk of omgeving

Actief Klussenservice inschakelen als klusbedrijf in Waalwijk of omgeving is voor ouderen een makkelijke oplossing voor hun problemen in huis. Heb je bijvoorbeeld een te hoge drempel, kozijnen die geschilderd moeten worden of ligt er nog tuinafval dat naar de stort kan? Onze klusjesmannen steken graag de handen uit de mouwen en zorgen dat deze klussen stapsgewijs worden uitgevoerd. Met ons als klusbedrijf in Waalwijk of daarbuiten weet je zeker dat je woning of tuin weer opgeruimd en netjes is.

Wat wij voor je doen

Uiteraard is niet iedere woningen hetzelfde en worden onze diensten als klusbedrijf in Waalwijk op verschillende momenten ingezet. We willen wel vermelden dat wij bijvoorbeeld geen leidingwerk uitvoeren of een heel huis schilderen. Het gaat echt om kleinere klussen dus. Denk daarbij aan:

  • Veiligheid: het monteren van veiligheidsbeugels in bad of douche of het aanpassen van drempels in woningen.
  • Smart & Safe: dankzij slimme sloten en automatische verlichting kun je het woongemak al eenvoudig verbeteren.
  • Opruiming: afval dat blijft liggen, bouwpuin of tuinafval ruimen we graag voor je op en brengen het naar de stort.
  • Diverse ongemakken: ook als de gootsteen of het toilet ontstopt moeten worden kun je onze service inschakelen.

Veilig en vertrouwd thuis wonen

Ouder worden in een eigen, vertrouwde omgeving. Wie wil dat nu niet? Helaas kan dit niet altijd, zeker omdat bepaalde klussen in of rondom het huis op een bepaald moment niet meer uitgevoerd kunnen worden. Dat vinden we jammer, aangezien veel ouderen met een beetje hulp nog prima zelfstandig kunnen wonen. Niet alleen fijn voor hen, maar het is ook een mogelijkheid om de werkdruk in de verzorging te verlagen. Door de zelfredzaamheid van ouderen te verbeteren, is zorg eerder een aanvulling dan een noodzaak.

Meer weten? Neem contact op!

Ben je benieuwd naar de opties waarvoor je ons kunt inschakelen? Neem dan vandaag nog contact met ons op. Samen met jou, je ouders of grootouders kijken we naar de klussen die we aan moeten pakken. Aan de hand van een overzichtelijke checklist laten we zien wat er opgeruimd, hersteld of gerepareerd moet worden. Onze klusjesmannen helpen graag een handje, maar zijn ook nog een sociaal en altijd in voor een gezellig praatje op zijn tijd. Niet zelden voeren zij je klussen al fluitend uit. Schakel onze hulp vandaag nog in door het online contactformulier in te vullen of door even te bellen met 088 – 750 8 200. Onze klusjesmannen staan graag voor je klaar!