Klusjes in huis

Waarschijnlijk heeft iedereen ze wel: klusjes in huis die maar blijven liggen en die je eigenlijk ooit nog eens moet uitvoeren. Toch kan het zijn dat mensen deze klusjes in huis wel willen uitvoeren, maar dat dit nog lastig gaat. Denk bijvoorbeeld aan ouderen die slecht ter been zijn. Ogenschijnlijk makkelijke taken, zijn een stuk moeilijker voor hen om uit te voeren. En dat is zonde, aangezien deze mensen vaak nog zelfstandig kunnen wonen. Tijd om Actief Klussenservice in te schakelen dus! Op deze pagina maak je kennis met onze klusjes in huis.

Vragen? Neem contact op!

Offerte

Kleine klusjes in en om het huis

Goed. Het gaat vaak om kleine klusjes in en om het huis, maar een lekkende kraan, schilderij dat verkeerd hangt of een versleten deurklink vervangen kan voor ouderen behoorlijk lastig zijn. Onze klusjesmannen bieden daarom uitkomst en bieden een helpende hand in situaties waarbij bewoners niet meer vooruit kunnen komen. Het gaat daarbij vaak om kleine klusjes in en om het huis die onze klusjesmannen in een paar uurtjes kunnen uitvoeren. Heb je grotere klussen, zoals het opschilderen van een huis of het aanleggen van elektra? Dan is het beter om een elektronica- of montagebedrijf in de hand te nemen.

Klussen aan huis: wat doen we?

Voor alle andere klusjes in huis kun je onze service wel inzetten. Door de jaren heen hebben de klusjesmannen van Actief Klussenservice in een groot aantal verschillende woningen een helpende hand mogen bieden. Zo’n extra handje hulp bij kleine klusjes is voor veel ouderen erg fijn. Ook op het gebied van een ‘Smart’ of ‘Safe Home’. Wat we daarmee bedoelen? Vaak zijn het kleine ingrepen die nodig zijn om de zelfredzaamheid van ouderen een flink stuk te verbeteren. Zo kunnen onze klusjesmannen automatische verlichting aanleggen, handige douche- en badbeugels of sloten die automatisch sluiten. Wat we nog meer doen:

  • Klein schilderwerk (kozijnen overschilderen, kastdeuren bij kleuren);
  • Ophangen van raambekleding;
  • Spullen opruimen en naar de stort brengen;
  • Nieuwe elektronica installeren (zoals een computer of tv);
  • Reparaties;
  • Sneeuw schuiven

Op dit moment kun je een klusjesman in Tilburg, Eindhoven of Breda en omstreken inschakelen maar ook een klusjesman in Waalwijk of Den Bosch: onze service is zo altijd dicht in de buurt!

Sociaal contact

Zoals gezegd worden onze klusjesmannen vooral door senioren ingeschakeld. We hadden het al even over zelfredzaamheid natuurlijk, maar een bezoek van onze vakmannen heeft ook nog een ander voordeel: wanneer we voor je opa, oma, oom, tante, vader of moeder aan de slag mogen, brengen onze vakmensen ook een stukje gezelligheid mee. Zo zitten ze nooit verlegen om een praatje en gaan graag het sociale contact aan met de bewoners. Uit ervaring weten we dat de meeste ouderen dit praatje erg kunnen waarderen. Bovendien brengt het een hoop gezelligheid met zich mee!

Langer thuis blijven wonen

Wanneer een klusje dus blijft liggen is dat niet altijd een teken dat een ouder iemand niet meer goed op zichzelf kan wonen. Soms is het een teken van onmacht en soms kunnen ouderen het niet zelf uitvoeren of vergeten ze het te vragen als er bekenden langskomen. Daarom zijn onze klusjesmannen vaak een goed idee om in te schakelen: door deze ogenschijnlijk kleine klussen zelf op te lossen kan het wooncomfort van de bewoner vergroot worden en blijven mensen langer zelfstandig. Hun zelfredzaamheid wordt vergroot. Er hoeft niet zozeer een beroep op de familie gedaan te worden als deze geen tijd heeft of te ver weg woont. Hiermee vormt onze service een antwoord op de vraag om zorgkosten te verlagen, maar het woongemak van ouderen te vergroten.

Onze service inschakelen

Kun je onze service goed gebruiken of ben je juist benieuwd wat onze klusjesmannen voor jou kunnen betekenen? Neem altijd even contact met ons op! De kleinere klusjes voeren we namelijk direct voor je uit. Heb je een grotere klus? Dan komen we graag even langs om een inschatting te maken van de verschillende werkzaamheden. Samen met jou kijken we naar wat er moet gebeuren in of rond het huis. Aarzel niet langer en neem vandaag nog contact met ons op. Dit gaat eenvoudig via het online contactformulier of door te bellen met:
088 – 750 8 200.

Vragen? Neem contact op!

Offerte