Kantoor onderhoud

Actief Klussenservice is ook werkzaam op het gebied van kantoor onderhoud en andere bedrijfsinrichtingen in de mkb-sector. Bureaustoelen die gerepareerd kunnen worden, muren of kozijnen die een nieuw kleurtje mogen gebruiken: dit soort kantoor onderhoud is kleinschalig, maar belangrijk om niet te vergeten. Gelukkig kun je hiervoor een van onze klusjesmannen inschakelen.

We bieden deze service in twee verschillende mogelijkheden aan. Ben je op zoek naar een mannetje voor jouw kantoor onderhoud? Op deze pagina vertellen we je wat onze diensten zijn en hoe je deze het beste kunt inschakelen.

Vragen? Neem contact op!

Offerte

Onderhoud kantoor: onze diensten

Het onderhoud op je kantoor dat onze mensen voor jou uitvoeren, is dus in twee varianten beschikbaar. Als ondernemer heb je daarin zelf de keuze welke van deze twee opties voor jou en je bedrijf geschikt zijn:

  • Vaste dienst: vergelijkbaar met een soort conciërgedienst, waarbij een van onze mensen een vast aantal uur op jouw kantoor werkzaam is voor het onderhoud. Denk aan het onderhouden van het kantoor zelf, zoals schilderwerk of reparaties, of het schoonhouden van de werkvloer.

 

  • Korte termijn of periodieke service: hierbij schakel je onze diensten in voor een korte periode. Het kantoor onderhoud bestaat dan vaak uit periodieke klusjes zoals schilderwerk, bekabeling aanleggen of dingen als bureaustoelen en stopcontacten repareren.

Onderhoud kantoor uitbesteden

Het onderhoud van je kantoor uitbesteden is nog niet zo’n gek idee. Vaak gaat het om klussen die blijven liggen. Logisch, want je wil jouw werknemers of collega’s niet inzetten voor klusjes die niet tot hun vaste werkzaamheden behoren. Daarom is het een goed idee om het onderhoud aan je kantoor of (mkb)-bedrijfspand uit te besteden. Zoals je hierboven kunt lezen biedt Actief Klussenservice diverse opties aan. Jij bepaalt als ondernemer zelf hoe je onze service inschakelt. Wel zo makkelijk.

Onze service inschakelen

Wel is het belangrijk om daarbij te onthouden dat je voor echt periodiek schoonmaakwerk, groot onderhoud en dergelijke, beter een professioneel schoonmaakbedrijf of bouwbedrijf kunt inschakelen. Onze diensten zijn dan uitermate geschikt voor klusjes in het bedrijf die te groot zijn voor het spreekwoordelijke servet, maar te klein voor het tafellaken. Bovendien gaat het vaak om maatwerk. Iets waar Actief Klussenservice gelukkig de nodige ervaring in heeft. Op dit moment zijn we met name actief in de provincie Noord-Brabant, maar kunnen op afspraak ook mogelijk elders aan de slag.

Plan vandaag nog een afspraak in

Wil je gebruikmaken van onze diensten? Aarzel niet en neem vandaag nog contact met ons op. Samen met jou kijken we naar het takenpakket en de klussen die je wil aanpakken. Het is niet ongebruikelijk dat we hiervoor even een kijkje komen nemen om een inschatting te maken van de grootte van het project en de mogelijke kosten. Aan de hand hiervan maken we een overzichtelijke offerte voor je.

Vul het online contactformulier op onze website in of bel tijdens werkdagen naar 088 750 8 200.

 

Vragen? Neem contact op!

Offerte