Klussen uitbesteden

Als ondernemer wil je je natuurlijk vol kunnen focussen op je bedrijf, klanten en producten. Klussen uitbesteden die blijven liggen is dan ook niet eens zo’n gek idee. Gelukkig ben je hiervoor bij Actief Klussenservice aan het goede adres. Door het uitbesteden van klussen bespaar jij nodige tijd en eventuele arbeidskrachten. Ben je benieuwd welke klussen je zoal kunt uitbesteden? Lees dan verder. We komen graag met je in contact om te kijken naar de verschillende mogelijkheden.

Vragen? Neem contact op!

Offerte

Klussen uitbesteden: onze service

Bedrijven of kantoren die onze klussen uitbesteden bevinden zich meestal in de mkb-sector. De klusjes zijn in zo’n geval vaak te groot om zelf uit te voeren, maar ook weer te klein om er een specialist voor in te schakelen. Door dit soort klussen uit te besteden aan een klusbedrijf bespaar je echter tijd en geld. Niemand zit graag in een kantoor met piepende bureaustoelen of deuren die aan vervanging toe zijn. Inmiddels hebben we al vele bedrijven mogen helpen met tal van dit soort opdrachten. Het uitbesteden van klussen is dus zeker aan te raden. Of je dit nu een keer of meerdere keren per jaar doet!

Voor welke klusjes kun je ons inzetten?

Ons takenpakket bestaat uit een tweetal soorten klussen waarvoor je ons kunt inzetten, als je je klussen wil uitbesteden. Met onze eigen ervaren vakmensen in dienst kunnen we in principe de meest verschillende klussen aannemen. Het verschil tussen onze diensten:

  • Vaste dienst: onze vakmannen gaan wekelijks of voor een paar uur aan de slag in jouw bedrijf of kantoor. Zij voeren hier veelal taken uit die overeenkomen met een conciërgedienst. Denk aan het onderhouden van het pand en interieur, klein schoonmaakwerk en allerlei reparatiewerkzaamheden.
  • Periodieke service: hierbij schakel je onze klusjesmannen in voor een of meerdere dagen, maar niet voor vast. Zo kunnen zij kleine mankementen zoals kapotte bureaustoelen repareren, maar ook leidingwerk of verschillende kabels installeren of doortrekken. Ook schilderwerk of onderhoud valt onder onze periodieke service. Je kunt ervoor kiezen om dit werk meerdere keren of eenmalig in het jaar uit te laten voeren. Die keuze is aan jou.

Altijd in de buurt!

Onze vakmensen zijn flexibel. Hoewel we op dit moment voornamelijk actief zijn in de provincie Noord-Brabant, is het ook mogelijk om (op afspraak) onze diensten in te schakelen in andere plaatsen in Nederland. Dit gaat echter altijd wel in goed overleg.

Vragen? Neem contact op!

Offerte

Plan een afspraak in

Kun jij wel wat hulp in je bedrijf of kantoor gebruiken? Mooi. Dan komen we graag langs om samen met jou een indicatie van de werkzaamheden te maken. Samen met jou stellen we dan een plan op voor de komende periode, afhankelijk van welke van onze diensten jij gebruikmaakt. Ook kunnen we zo een schatting maken van de grootte van het project of de klussen en hebben zo een goed beeld bij het opstellen van een offerte. Plan dus vandaag nog een afspraak in en vul het contactformulier in op onze pagina. Je kunt ook altijd bellen naar 088 750 8 200.