Voorzieningen voor ouderen

Wanneer we ouder worden en in ons eigen huis blijven wonen, is het belangrijk dat er genoeg voorzieningen voor ouderen in dat huis zijn. Denk daarbij bijvoorbeeld aan handige, technische snufjes die het dagelijks leven makkelijker maken of simpele aanpassingen zoals lage(re) drempels of nieuwe deurklinken of badbeugels met stevige grip. Deze, ogenschijnlijk, kleine voorzieningen voor ouderen, kunnen het leven van senioren echter een stuk prettiger en comfortabeler maken. Lees hier meer over de opties en voorzieningen voor ouderen die Actief Klussenservice aanbiedt.

Vragen? Neem contact op!

Offerte

Voorzieningen voor ouderen treffen

Voorzieningen voor ouderen zijn vaak zo gemonteerd. Helaas zijn het klussen die toch de nodige tijd en energie vragen. Begrijpelijk dat, wanneer je wat ouder wordt, zelf deze voorzieningen niet meer kunt aanleggen of monteren. Ook als familie of vrienden die dit wel kunnen doen ver van je vandaan wonen is het lastig om deze klussen te klaren. Vandaar dat Actief Klussenservice in het leven is geroepen om deze voorzieningen aan te brengen voor ouderen. Samen met de bewoner kijken we naar de opties en hoe hun woning het best aangepast kan worden. Vaak duurt het monteren of installeren van een voorziening maar enkele uurtjes, toch kan een ouder iemand hier al flink mee geholpen zijn.

Om welke voorzieningen gaat het?

De voorzieningen voor ouderen die onze klusjesmannen kunnen treffen zijn breed en geheel afhankelijk van wat de wensen van de bewoner zijn. Ons werk is onder te verdelen onder twee soorten voorzieningen :

  • Smart home: het wooncomfort in huis verbeteren. Denk bijvoorbeeld aan automatische verlichting, rolluiken of elektronica die op afstand uit- en aangezet kan worden.
  • Safe home: het veiliger maken van een woning. Hier valt onder andere het aanpassen van deurklinken, slimme sloten en het vermijden van gevaarlijke situaties in huis. Ook het installeren van steunbeugels, antislipmatten en overige hulpmaatregelen ter bescherming van de bewoner vallen hieronder.

Onze garantie

Dankzij Actief Klussenservice ben je verzekerd van een goede service. Dat betekent ook dat, wanneer er iets kapotgaat, je altijd een beroep op onze vakmensen kunt doen. Daarbij moeten we wel opmerken dat zeer specifieke klussen zoals het aanleggen van elektriciteit of leidingen of het schilderen van een heel huis niet onder onze werkzaamheden valt. Daarom maken we, voor we aan de slag gaan, altijd even een helder overzicht met klusjes en werkzaamheden die van ons verwacht worden. Handig voor ons, maar ook voor degene die onze diensten inschakelt.

Vragen? Neem contact op!

Offerte

Interesse? Neem contact op!

Wil je dat jouw opa en oma, ouders of oom en tante nog gewoon in hun eigen huis kunnen blijven zonder zorgen? Zorg er dan in ieder geval voor dat dit huis klaar en aangepast is op de behoeftes van ouderen. We begrijpen het goed als je deze klussen niet kunt uitvoeren of niet weet hoe je eraan moet beginnen. Daarom biedt Actief Klussenservice een helpende hand! Neem vandaag nog contact met ons op en vul het contactformulier in of bel via 088-750 8 200.