Onderhoud bedrijfspand

Zoek je nog een professional voor het onderhoud van je bedrijfspand? Actief Klussenservice helpt je graag. Je kunt onze diensten namelijk ook voor je bedrijf inschakelen. Onze klusjesmannen zorgen dan voor het totale onderhoud van je bedrijfspand of kantoorruimte. Dit kun je vergelijken met een conciërgedienst: kleine klusjes of regelmatig onderhoud dat blijft liggen wordt op die manier grondig en vakkundig aangepakt. Benieuwd naar de mogelijkheden? Op deze pagina vertellen we je graag meer over onze diensten voor het onderhouden van bedrijfspand en andere ruimtes.

Vragen? Neem contact op!

Offerte

Onderhoud bedrijfspand: wat doen we?

De klusjesmannen van Actief Klussenservice voor het onderhoud van je bedrijfspand kun je voor verschillende diensten inzetten. De klusjes vaak te groot om zelf uit te voeren, maar ook weer te klein om er een specialist voor in te schakelen. Doorgaans hanteren we twee opties waar je uit kunt kiezen:

  • Vaste service: hierbij schakel je voor een vast aantal uur in de week een van onze mensen in. Dit is vergelijkbaar met een conciërgedienst. Daarbij wordt het bedrijfspand of kantoorruimte onderhouden, wordt klein schoonmaakwerk verricht en allerhande onderhoud aan het pand en interieur van je bedrijf.
  • Periodieke service: onze klusjesmannen komen voor enkele uren langs om het onderhoud aan je bedrijfspand uit te voeren. Dit zijn doorgaans werkzaamheden die binnen een of twee dagen geklaard zijn. Denk aan het repareren van bureaustoelen, opschilderen van kozijnen, doortrekken van kabels of het installeren van bedrading of apparatuur.

Belangrijk om te weten: Onze klusjesmannen schakel je het beste in voor klusjes die te groot zijn voor het spreekwoordelijke servet maar te klein voor het tafellakken. Wil je dus een gevelreiniging uitvoeren of je glazen laten wassen? Schakel in het geval van dit soort grote(re) klussen een specialist in.

Bepalen onderhoudskosten bedrijfspand

Omdat je kunt kiezen uit verschillende opties, verschillen de onderhoudskosten ook per bedrijfspand en de uitgevoerde diensten. Ook hierbij geldt dat dit afhankelijk is van de omvang van het werk of de periode dat je onze mensen inschakelt. Wij hanteren echter een vast uurtarief. Daarnaast werken we aan de hand van een uitgebreid plan en rooster, waardoor je als bedrijf precies weet wat er gedaan wordt. Over de omvang van de werkzaamheden en verdere informatie gaan we graag met je in gesprek, aangezien het altijd om maatwerk gaat.

Onze garantie

Heb jij als bedrijfseigenaar, ondernemer of manager inderdaad een of meerdere klusjes die maar blijven liggen? Of zoek je een soort conciërge voor je kantoor- of bedrijfspand? Dan ben je bij Actief Klussenservice op de goede plek. Samen met jou kijken we graag naar de mogelijkheden. Daarbij is het niet ongebruikelijk dat we van tevoren eerst even een kijkje nemen om een indicatie van de omvang en kosten te maken. Heb je interesse? Vul dan vandaag nog het contactformulier op onze website in en maak een afspraak. Ook kun je op werkdagen altijd bellen naar 088 750 8 200. Wij staan graag voor je klaar!

Vragen? Neem contact op!

Offerte