Woningaanpassingen ouderen

We worden allemaal steeds ouder, logisch dat we ouder willen worden in ons huis, een vertrouwde plek. Soms zijn er echter woningaanpassingen voor ouderen nodig die het langer thuis laten wonen mogelijk maken. Deze woningaanpassingen voor ouderen zijn vaak niet heel ingrijpend, maar vergroten wel het wooncomfort en laten mensen in een vertrouwde omgeving oud worden. Maar wat als je deze aanpassingen niet zelf uit kunt voeren? En hoe pak je die ogenschijnlijk kleine aanpassingen eigenlijk aan? Hieronder lees je wat zoal kunt doen en welke hulp Actief Klussenservice biedt; een helpende hand waar nodig!

Vragen? Neem contact op!

Offerte
Let op: Ons werkgebied is Waalwijk, Tilburg, Eindhoven e.o.

Aanpassingen in huis voor ouderen: hoe zit dat?

Er bestaat een groot aantal aanpassingen voor een huis die het woongemak voor ouderen verbetert. Doorgaans zijn dit kleine ingrepen, die echter een grote invloed hebben en ervoor zorgen dat iemand langer in zijn vertrouwde omgeving kan blijven wonen. In vaktermen worden deze aanpassingen in huis voor ouderen ook wel ‘Smart Home’ en ‘Safe Home’ genoemd. Het verschil:

  • Smart Home: comfort verhogende maatregelen zoals automatisch licht of rolluiken.
  • Safe Home: veiligheid vergrotende maatregelen zoals aangepaste drempels, veiligheidsbeugels in bad of verbeterde sloten aanbrengen.

Woning aanpassen voor senioren: zo doen we dat

Een woning aanpassen voor senioren is vaak een kwestie van kleine verbouwing of aanpassing. Denk bijvoorbeeld aan het installeren van verlichting die automatisch aanspringt bij binnenkomst of het repareren van een deurklink. Ogenschijnlijk eenvoudige of simpele klusjes, maar voor senioren vaak zelf lastig om uit te voeren. Onze klusjesmannen hebben genoeg kennis om deze klusjes uit te voeren. Toch kan het altijd voorkomen dat er een professional ingeschakeld moet worden. Daarom kijken we eerst altijd even hoe we je het beste kunnen helpen.

Opties en garanties

Zoals je hierboven hebt kunnen lezen gaat het vaak om klusjes die niet langer dan een paar uurtjes duren. Deze uren worden verrekend in een uurtarief voor onze werkmannen. Daarbij is er echter ook de garantie dat, wanneer er iets onverhoopt stukgaat of weer niet blijkt te werken, onze mensen terugkomen om dit voor jou te herstellen. Net zolang totdat het euvel hersteld is en je weer prettig in het huis kunt wonen. Zo kun je altijd terugvallen op onze experts!

Wij komen graag met je in contact

De medewerkers van Actief Klussenservice staan graag voor je klaar! Door de jaren heen hebben onze klusjesmannen de nodige ervaring opgedaan met allerhande opruimwerkzaamheden, reparaties en installaties. Met Actief Klussenservice weet je zeker dat jouw huis weer helemaal klaar is voor de toekomst en dat je wooncomfort een stuk verbeterd is. Maak dus vandaag nog een afspraak en vul het online contactformulier op de website in. Ook is het mogelijk om altijd even te bellen met Actief Klussenservice via: 088 – 750 8 200. We horen graag hoe we je vader en moeder, oom, tante of opa en oma kunnen helpen.

Vragen? Neem contact op!

Offerte
Let op: Ons werkgebied is Waalwijk, Tilburg, Eindhoven e.o.