Klusjesman in de zomer inschakelen

Met de zomer en goed weer voor de deur is het voor velen de ideale tijd om iets aan het huis te doen. Nu we toch zo veel mogelijk binnen moeten blijven vanwege het coronavirus, kunnen we net zo goed op onze eigen grond diverse klusjes uitvoeren. Onze klusjesmannen staan ook tijdens de zomermaanden voor jou paraat om klusjes in en buitenshuis uit te voeren, uiteraard met de nodige veiligheidsmaatregelen in acht nemend. Lees hier meer over de verschillende werkzaamheden.

Klussen buiten

De diensten van Actief Klussenservice zijn ook voor klusjes buiten in te schakelen. Een heg of haag die geknipt moeten worden, een likje verf op de kozijnen: onze klusjesmannen doen het graag voor je. Ook het opruimen van bladeren of afval en puin behoort tot de opties. Het is daarbij wel belangrijk om te onthouden dat onze klusjesmannen geen hoveniers zijn. Wij voeren dus geen tuinontwerpen uit. Ook het onderhoud van bomen, planten of bloemen behoort niet tot de werkzaamheden. Wel helpen we je natuurlijk met het uitdoen van oude bomen of verdorde struiken. We gaan graag met je in overleg om te kijken naar de mogelijkheden!

Verlichting en buitenapparatuur

Ook wil je ’s avonds natuurlijk van je tuin kunnen genieten. Maar wat als je buitenlamp kuren heeft? Ook dan weten de klusjesmannen raad. Zij draaien hun handen niet om voor het monteren of repareren van verlichting. Maar er is meer: met onze Smart & Safe Home-oplossingen, waaronder een alarmsysteem of speciaal soort vergrendeling, maken ze het huis ook een stuk veiliger. Kijk ook eens naar onze verschillende soorten Smart Home verlichting. Zo hoef je nooit meer in het donker thuis te komen en regel je je verlichting gemakkelijk op afstand.

Vergroot de zelfstandigheid

Wanneer je nu eigenlijk een klusjesman inschakelt? Nou, dat is niet zo heel gek. Voor veel ouderen is zelfstandig op latere leeftijd langer thuis wonen steeds vaker aan de orde. Uiteraard is dat vaak gewild. En mensen worden nu eenmaal graag oud in hun eigen, vertrouwde omgeving. Toch zijn er altijd klusjes bij die ouderen zelf niet of moeilijk uit kunnen voeren, met de nodige risico’s als ze er aan beginnen. Uitglijden, vallen of stoten: Op latere leeftijd is het risico op een ongeval nu eenmaal groter. Ook zijn er eventueel nodige voorzieningen voor ouderen die geregeld moeten worden. Door Actief Klussenservice in te schakelen vermijd je een hoop potentiële risico’s door juist kleine mankementen eenvoudig op te laten lossen door onze klusjesmannen.

Onze service inschakelen

Wil je de diensten van Actief Klussenservice inschakelen? Schroom dan zeker niet om met ons te bellen of contact op te nemen. Mocht het om een grote of bijzondere klus gaan, dan komen we altijd graag even een kijkje nemen voor een indicatie van de duur en kosten. Wij werken overigens via een schappelijk uurtarief, zodat je altijd direct weet wat je ongeveer kwijt gaat zijn. Wel zo prettig natuurlijk. Heb je verder nog vragen of wil je meer informatie over een of meerdere van onze diensten en producten? Wij helpen je graag!