4 redenen om Actief Klussenservice in te schakelen

Actief Klussenservice is speciaal opgericht om mensen te helpen met allerlei klusjes. In de praktijk zien we vaak dat het om ouderen gaat die wel een helpende hand kunnen gebruiken. Actief Klussenservice heeft inmiddels al vele mensen mogen helpen met tal van klusjes. Van het ophangen van een schilderijtje, opruimen van sneeuw of bladeren tot het installeren van beveiligingssystemen of veiligheidsbeugels. Heb jij of je vader, moeder, opa of oma ook een klusje in- of buitenshuis dat blijft liggen? Denk dan er dan eens over na om onze service in te schakelen. Wij geven je vier redenen waarom!

1. Professionele aanpak van jouw klus

Hoe groot of klein het project waar je onze mensen voor inzet ook is, de klusjesmannen van Actief Klussenservice zijn professionals en hebben ervaring met allerlei werkzaamheden. Het zijn handige vakmensen die in sommige gevallen met pensioen zijn, maar zich nog nuttig in willen zetten voor mensen en de samenleving. Bovendien zijn het niet alleen goede werkers, ze staan ook open voor een babbeltje en de nodige gezelligheid.

2. Zelfredzaamheid en langer thuis blijven wonen

Natuurlijk is het uitpakken van meubels of het zemen van de ramen een klusje dat zo gebeurd is, maar vergeet niet dat de klusjes die we uitvoeren voor ouderen nog een hele taak kunnen zijn. Door ogenschijnlijk kleine karweitjes voor ouderen uit te voeren, wordt de zelfredzaamheid van ouderen verbeterd. Want we willen graag zo lang mogelijk thuis blijven wonen en oud worden in onze vertrouwde omgeving natuurlijk. Actief Klussenservice kan het leven van ouderen al een flink stuk verbeteren door kleine, maar ook grote klussen voor ouderen uit te voeren.

3. Altijd in de buurt

Woon je in Noord-Brabant? Onze klusjesmannen zijn door heel de provincie actief. Dus of je nu een klusjesman in Eindhoven, Breda of Tilburg nodig hebt: onze klusjesmannen zijn actief in de gehele regio. Heb je dus een klusje met de nodige spoed? Dan zijn onze mensen snel ter plekke!

4. Veiliger én slimmer

Niet alleen voor de kleine klusjes kun je ons inschakelen: via Actief Klussenservice heb je ook de optie om je huis een stukje slimmer én veiliger te maken. Met de verschillende Smart & Safe Home-oplossingen die wij bieden, maken we van je huis een veilige plek. Denk aan speciale steunbeugels op de trap, maar ook automatische verlichting, sloten en alarmknoppen. Hierdoor word je huis een stuk veiliger, maar kun je door middel van handige toevoegingen ook het leven bij ziekte of oude dag een stukje makkelijker en toegankelijker maken.

Meer weten? Neem altijd even contact op!

Wil je meer weten over de verschillende mogelijkheden die Actief Klussenservice aanbiedt? Neem dan altijd even contact op en vraag naar de opties. We komen, zeker als het om een groter project gaat, ook altijd graag even langs. Zo kunnen we een indicatie van de werkzaamheden maken.